Skip to main content

Presentem el nou Gaia a la Millesime Bio de Montpellier

Presentem el nou Gaia a la Millesime Bio de Montpellier

Una de les novetats que hem presentat a la fira Millesime Bio de Montpellier ha estat el nostre nou vi Gaia, un monovarietal de sauvignon blanc 100% ecològic, que aviat sortirà al mercat. 

Avui és el darrer dia de la Millesime Bio de Montpellier, una de les fires de vins ecològics i naturals més important del món, i aprofitem per explicar-vos que hi hem presentat el nostre nou vi blanc Gaia, un monovarietal de sauvignon blanc que fa sis anys va deixar vam deixar d’elaborar i que ara hem decidit recuperar aprofitant que la collita 2017 va ser d’una qualitat excepcional. Aquest vi s’elabora amb raïm 100% ecològic procedent de les vinyes d’alçada que tenim a la zona del Pla de Manlleu. La situació privilegiada d’aquestes vinyes, a 700 metres d’altitud, aporten frescor i acidesa al vi. La fermentació es fa en dipòsits d’inoxidable (80%), en àmfores d’argila (15%) i en les tradicionals bótes de fusta de castanyer (5%) per tal d’aconseguir unes propietats organolèptiques que marquen el càracter i la personalitat d’aquest vi. Us hem de dir que el nostre vi ha sorprès i agradat als visitants de la Millesime Bio, que s'acaba avui. Nosaltres també tornem cap a casa satisfets de l'experiència i contents que els nostres vins i escumosos biodinàmics hagin sorprès i agradat.

El nou Gaia sortirà al mercat amb una etiqueta totalment renovada on hi apareix la il·lustració d’un hipopòtam i l’Arca de Noé que simbolitzen l’inici de la segona vida. Segons la llegenda bíblica, Noé va ser el primer ésser humà que va cultivar una vinya i va elaborar vi. Gaia representa en la mitologia grega la Mare Terra, l’origen de la vida. El nou vi estarà al mercat a final de febrer i se n’han elaborat 5.000 ampolles.

b04f3116-4a9b-4017-a6fb-77e62f73ba02.JPG