Skip to main content

Noves anyades de Petit Arnau, Gaia i Garnatxa Blanca

Noves anyades de Petit Arnau, Gaia i Garnatxa Blanca

L'emblemàtic rosat del celler que s'elabora amb raïm d'alçada de la zona del Pla der Manlleu es presenta des d'ara amb ampolla borgonyesa. També estan disponibles les nobves anyadews del Gaia i la Garnatxa Blanca. 

Disseny_sense_títol-2.png

El celler Loxarel ja ha tret al mercat les noves anyades (2022) dels vins Petit Arnau, Gaia i Garnatxa Blanca. El Petit Arnau, a més,  presenta una renovació de la seva imatge: des d'ara es presenta en ampolla tipus borgonyesa per unificar la línia dels vins tranquils del celler i l'etiqueta s'ha readaptat al nou envàs per donar-li més visibilitat. 

El Petit Arnau és un vi rosat que s'elabora amb garnatxa i merlot de les vinyes d'alçada que Loxarel té a la zona del Pla de Manlleu. Concretament les vinyes d'on prové aquest raïm estan ubicades a l'antic camp de futbol del poble templer de Selma, on predomina un terreny d'argila vermella. 

S'elabora amb partir de maceracions molt curtes amb la pell per aconseguir un color rosa pàl·lid que li aporta elegància i singularitat. Tant en boca com en nas, és molt floral amb un predomini de les fruites vermelles i les típiques notes dolces de fruita negra que hi aporta la garnatxa. L'alçada ens dona frescor i bona molt bona acidesa.